tiistai 20. toukokuuta 2014

Järjetön kämmi!

Noni morjes

Joku (minä) oli sitten mokannut digitaalisen julkuttamisen kanssa sen tyyppisesti, että homma joudutaan ottamaan vielä uusiksi. Siis se digitaalinen julkaisu. Käytännössä se teettää pienen tauon saatavuuteen esimerkiksi Spotifyssä ja iTunes-kaupassa. Ja melkein kaikissa muissakin missä se on mutta nämä kaksi lienee Suomessa ne merkittävimmät. Tai ainoat, joilla on merkitystä.

Kyseinen kämmi oli siis sitä sorttia, että olin ladannut väärän tiedoston palveluihin (ne kaikki hoidetaan samalla kertaa). Lopputuloksena Puutarha-kappale oli kaikissa palveluissa kahteen kertaan ja Puolukkapäivää ei ollenkaan. Joku tämän oli ehkä huomannutkin.

Hyvä uutinen on se, että biisit palaavat kyllä takaisin lähiviikkoina. Huonoa on tietysti se, että ne ylipäätään ovat poissa vähän aikaa. Ja tietty se, että joudun maksamaan uudet maksut digijulkaisusta. Mutta kuten todettua se oli oma vika, joten ei auta valittaa.

KORVIKKEENA esim. Spotifylle suosittelen seuraavia paikkoja, joista biisejä voi sillä aikaa kuunnella:

Bandcamp

YouTube

Tai sitten maaginen CD-levy!! Cd:llä kaikki biisit ovat onneksi oikein jo heti ensimmäisellä yrityksellä. Levyn voi tilata tosiaan vaikka tuolta Bandcampista.

 JPP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti